ĐAKOVO EXPO – 11. SAJAM POLJOPRIVREDE, OBRTNIŠTVA I GOSPODARSTVA

Posted on 16.04.2019. in Novosti

Grad Đakovo i Poduzetnički centar Đakovo d.o.o. u suradnji s tvrtkom Univerzal d.o.o. za komunalne djelatnosti i Turističkom zajednicom Grada Đakova ovog proljeća organiziraju već tradicionalni 11. Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva Đakovo Expo, koji će se održati u petak 10. svibnja i subotu 11. svibnja 2019. godine na lokaciji Državne ergele Đakovo – u zatvorenoj jahaonici i dvorištu Pastuharne, Augusta Šenoe 45, Đakovo.

Na 11. Đakovo Expo-u bit će izloženi proizvodi obiteljskih gospodarstva, obrtnika, malih i srednjih poduzetnika i zadrugara te poljoprivredna oprema i mehanizacija. Održat će se izložba teladi „Bambino kup“ uz nastup malih farmera – djece uzgajivača goveda. Također, u suradnji s partnerima bit će organizirane razne zanimljive radionice i edukacije za poljodjelce koje će voditi stručnjaci određenih profila, a svoj rad će predstaviti i učeničke zadruge prikazom pod nazivom „Malo poduzetništvo“.

Sajam ima značajan mikroekonomski potencijal koji su prepoznali domaći obrtnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te mali i srednji poduzetnici, a osnovni je cilj manifestacije popularizacija poljoprivrede i sela, tradicijskih i suvremenih obrta, života u ruralnom prostoru i novih mogućnosti. Đakovo Expo nosi potencijal i za razvoj poslovnog i gastroturizma.

Za sve detaljnije informacije u vezi izlagačkog prostora obratite se Poduzetničkom centru Đakovo d.o.o. telefonom na broj: 031/291-503; 099/359-1692; 099/359-1693 ili pisanim putem na e-mail info@pcdjakovo.hr.