HAMAG-BICRO partner Obrtničke komore Osječko-baranjske županije na 20.Obrtničkom sajmu

Posted on 27.02.2019. in Novosti

Na ovogodišnjem 26-tom Osječkom proljetnom sajmu i 20-tom Obrtničkom sajmu u Osijeku koji će se održati od 01.03. do 03.03.2019.g. partner Obrtničke komore Osječko-baranjske županije bit će HAMAG-BICRO.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) je jedna od najvažnijih institucija za poduzetnike u provedbi ESIF fondova, koja podupire jačanje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva kroz financiranje njihovog poslovanja i razvoja izdavanjem jamstava za odobrene kredite, dodjelom bespovratnih sredstava, mikro kreditiranjem, te poticanjem investicija, a također i pružanjem financijske potpore inovativnim i tehnološki usmjerenim tvrtkama u Republici Hrvatskoj kroz inovacijske programe.

Kroz svoj rad HAMAG-BICRO ustrajno se zalaže za bolju dostupnost informacija i umreženost poduzetnika. Akumulirajući dragocjeno iskustvo kroz provedbu poduzetničkih projekata, s ciljem eliminiranja najčešćih pogrešaka poduzetnika prilikom izrade projektnih prijava, Agencija u okviru svojih informativnih i provedbenih radionica educira postojeće i buduće korisnike na što sve trebaju pripaziti kako bi što brže i lakše ostvarili pravo na EU sredstva.

S ciljem izgradnje partnerskog odnosa sa svim poduzetnicima koji se obrate Agenciji, HAMAG-BICRO im izlazi ususret fleksibilnim pristupom u radu i pozornim osluškivanjem njihovih potreba, nastojeći im adaptirati postojeće ili nove programe.

Posjetite štand Obrtničke komore Osječko-baranjske županije u paviljonu 1 na kojem će predstavnici HAMAG-BICRO-a biti na raspolaganju za sva vaša pitanja.