OBILJEŽEN DAN HRVATSKE OBRTNIČKE KOMORE

Posted on 6.07.2015. in Novosti

Knezević i Kolinda

Svečanom akademijom i dodjelom priznanja najistaknutijim obrtnicima, te promocijom 1.205 novih majstora 1. srpnja 2015. godine je obilježen Dan Hrvatske obrtničke komore (HOK).

Svečana Akademija održana je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.

U ime novih majstora diplomu je simbolično preuzeo Marko Vukušić, majstor vodoinstalater, instalater grijanja i klimatizacije iz Drniša. Diplomu je uručila predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras uručio je nagradu „Šegrt Hlapić“ najboljoj učenici, Valentini Lubiana, učenici trećeg razreda za zanimanje prodavač u Gospodarskoj školi Buje, najboljoj školi, Školi za montažu instalacija i metalnih konstrukcija iz Zagreba i najboljem mentoru, Juri Rajkoviću, vlasniku Strojobravar

I ove godine uručena su priznanja Statua „Zlatne ruke“ s poveljom, za izniman dugogodišnji doprinos razvoju obrta i obrtničkih institucija i Plakete „Zlatne ruke“ s pisanim priznanjem.

Dobitnica Plakete „Zlatne ruke“ s pisanim priznanjem je obrtnica iz Osječko-baranjske županije gđa. Štefica Lovričić, vlasnici frizerskog obrta „Štefica“ iz Đakova.

dobitnici nagrada