ODRŽAN 19. OBRTNIČKI SAJAM

Posted on 5.03.2018. in Novosti

Od 02. – 04. ožujka 2018. održan je 25. OSJEČKI PROLJETNI SAJAM i 19. OBRTNIČKI SAJAM, u organizaciji Osječkog sajma d.o.o, a u suradnji sa  HGK Županijskom komorom Osijek te HOK Obrtničkom komorom Osječko-baranjske županije.

Sajam je održan na 2000 m2 zatvorenog i 5000 m2 otvorenog izložbenog prostora.

Na sajmu je u okviru 19. OBRTNIČKOG SAJMA Hrvatske obrtničke komore  i Obrtničke komore  Osječko-baranjske županije nastupilo 23 obrtnika na 202 m2 te 10-tak obrtnika iz ostalih županija (Vukovarsko-srijemska, Međimurska županija). Na sajmu je sudjelovalo oko 180 izlagača.

Unatoč pravim zimskim uvjetima brojni posjetitelji došli su na sajamski prostor Pampas u Osijeku u namjeri da posjete bogatu, zanimljivu i raznovrsnu sajamsku priredbu ovog proljetnog sajma  koja obuhvaća proizvodnju sjemenskog i sadnog materijala, ratarstvo, povrtlarstvo, ekološku poljoprivredu, hortikulturu, voćarstvo, šumarstvo, strojeve  i opremu za poljoprivredu i šumarstvo, stočarstvo, pčelarstvo, opremu za pčelarstvo, kemiju u poljoprivredi, prehrambene proizvode, trgovinu i naravno obrtništvo.

 

Sajamska priredba održana je pod pokroviteljstvom: Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske Unije,  Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, HGK- županijske komore Osijek i HOK Obrtničke komore Osječko-baranjske županije.