Pomoć za frizere

Posted on 22.07.2014. in Novosti

Ceh frizera i kozmetičara HOK-a pokreće humanitarnu akciju „Frizeri frizerima“, u cilju pomoći obrtnicima frizerima istočne Slavonije, stradalima u nedavnim katastrofalnim poplavama.

Svrha akcije je prikupiti potrebna financijska sredstva i opremu kako bi se frizerski saloni što prije osposobili za normalan rad. Stoga pozivamo frizerske salone diljem Hrvatske da dio ostvarenog prometa izdvoje za pomoć svojim kolegicama i kolegama ili doniraju opremu i sitni inventar koji im nije potreban. Ujedno, pozivamo i proizvođače i distributere opreme i inventara za frizere da se donacijom uključe u ovu humanitarnu akciju.

 

Prikupljena financijska sredstva namijenjena su za direktnu donaciju obrtnicima ili za kupnju namještaja, opreme i drugog potrebnog materijala, namijenjenog ponovnom otvaranju frizerskih salona u naseljima koje je uništila poplava, prije svega u Gunji, gdje je poplava načinila najveće štete.

Termin trajanja akcije prikupljanja novčanih donacija je 31. kolovoza 2014.

Prikupljanje donacija u stvarima trajat će do 15. kolovoza 2014.

Molimo vas da informaciju o opremi i inventaru koje želite donirati pošaljete na mail cehovi@hok.hr (može i fotografija ako je imate), kako bismo, prema potrebama, mogli dogovoriti primatelje.

Za sve ostale informacije o načinu doniranja opreme i inventara molimo kontaktirajte Odjel za cehove HOK-a, tel: 01 4806 631, 666, e-mail: cehovi@hok.hr

Novčane donacije mogu se uplatiti na broj žiro računa Hrvatske obrtničke komore, otvorenog za ovu namjenu: HR 9424020061100558978

Svrha uplate: FRIZERI  FRIZERIMA