Poslovni uzlet grada Osijeka

Posted on 10.05.2015. in Novosti

Poštovani,

Poslovni dnevnik vas poziva da se 12. lipnja 2015. pridružite edukativnoj manifestaciji Poslovni uzlet grada Osijeka, na Ekonomskom fakultetu, Trg Ljudevita Gaja 7 u Osijeku.
U prvom dijelu manifestacije nakon otvorenja, okupljeni će moći poslušati panel diskusiju koju će voditi glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović na temu “Od ideje do uspješnog biznisa – dobri primjeri iz prakse“, a na kojoj će sudjelovati uspješni lokalni poduzetnici.

Nakon uvodnog dijela manifestacije svi zainteresirani mogu prisustvovati besplatnim edukacijama koje se održavaju od 13,00 do 17,15 sati.

Ne propustite priliku besplatno naučiti o oglašavanju na Facebooku i Googleu, cloud uslugama, mogućnostima kreditiranja za poduzetnike,  EU fondovima,  kako izbjeći greške u pisanju kreditnih zahtjeva, kako pokrenuti vlastiti posao i kako se kvalitetno umrežiti te niz drugih važnih znanja za konkurentno poslovanje.

Zato vas pozivamo da čim prije pregledate program i osigurate svoje mjesto na edukacijama koje vam mogu pomoći u poslovanju. Ako želite pomoći svojim kolegama, poznanicima, poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ima svog kraja, proslijedite im ovu informaciju kako bi se mogli prijaviti i besplatno sudjelovati na edukacijama.

Također za sve sudionike edukacija, uz podrušku našeg partnera tvrtke Podravka, organiziran je i besplatni ručak.

Prijaviti se možete na OVDJE

Posjetite našu Facebook stranicu

Dođite i unaprijedite vaše znanje!

Lucija Puhelek
Odjel marketinga i promocije