Prijave za Bjelovarski proljetni sajam

Posted on 5.03.2019. in Novosti

U tijeku su prijave za  22. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam koji će se održati  29. – 31. ožujka 2019. godine na sajamskom prostoru Gudovac.

Sajam okuplja nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i stranih zemalja te desetke tisuća posjetitelja iz Hrvatske i  zemalja regije. Izlaže se na 70.000 m² otvorenog izložbenog prostora, 2.000 m² nadstrešnica, 6.000 m² zatvorenog izložbenog prostora, a osiguran je parkirni prostor za izlagače i posjetitelje na 75.000 m².

Po cijeni izlaganja ovaj sajam je među najpovoljnijim sajmovima ovog tipa u Europskoj uniji.

Prijave se primaju do 15. ožujka, a  svi zainteresirani trebaju požuriti s prijavama jer je interes iznimno velik.

Obrtnici s uredno plaćenim obvezama prema Komori mogu ostvariti sufinanciranje troškova nastupa na sajamskoj priredbi do 50 % troškova (bez PDV-a), a za upite vezane uz sufinanciranje  mogu kontaktirati  Obrtničku komoru Osječko-baranjske županije na telefon 031/310-166.

Obrtnici veličinu i poziciju izlagačkog prostora dogovaraju s Bjelovarskim sajmom d.o.o. te o tome trebaju obavijestiti Obrtničku komoru Osječko-baranjske županije na navedeni kontakt telefon ili mail  ok.obz@hok.hr kako bi ih evidentirali za zbirnu prijavu i sufinanciranje.

Svi zainteresirani obrtnici više informacija vezanih za sajam i prijavne obrasce mogu pronaći na internet stranici sajma: www.bj-sajam.hr, te direktno kontaktirati  Bjelovarski sajam d.o.o. na broj telefona 043/238-852.