Radionica pod nazivom “KAKO USPJEŠNO PREDSTAVITI PROIZVODE I USLUGE”

Posted on 9.10.2017. in Novosti

Obrtnička komora Osječko-baranjske županije Vas poziva na radionicu pod nazivom „KAKO USPJEŠNO PREDSTAVITI PROIZVODE I USLUGE“.

DATUM:  21. listopada 2017.

MJESTO ODRŽAVANJA:  Svilajska 35; Prostorije Obrtničke komore Osječko-baranjske županije

CIJENA:  350,00 kn

VODITELJ:  Željana Nenadić El Mourtada, mag. fonetike

 

Na ovoj interaktivnoj radionici ćete uvježbati kako sebe, svoj proizvod ili uslugu uvjerljivije predstaviti te kako trajno poboljšati svoje komunikacijske vještine. Pronaći ćete odgovore na pitanja: Kako osloboditi svoje govorničke potencijale i kojim ih vještinama unaprijediti te kako privući i zadržati pažnju publike? Doznat ćete zašto je strah od javnog nastupa jedan od najvećih strahova i kako tremu učiniti saveznikom.

PLAN RADIONICE

„KAKO USPJEŠNO PREDSTAVITI PROIZVODE I USLUGE

 

9:00-10:00           NAJČEŠĆE POGREŠKE U PREDSTAVLJANJU PROIZVODA I USLUGA

10:00-10:15        PAUZA

10:15-12:15        PRIPREMA: KAKO SADRŽAJ UČINITI JASNIM I ZANIMLJIVIJIM; RAZVIJANJE SAMOPOUZDANJA I SIGURNOSTI U NASTUPU; KAKO IZBJEĆI POGREŠKE U PREZENTACIJI PROIZVODA I USLUGA

12:15-12:30        PAUZA

12:30-13:30        IZVEDBA: SNIMANJE VIDEO-KAMEROM I ANALIZA NASTUPA

 

U prvom dijelu radionice će najčešće pogreške u nastupu biti potkrijepljene primjerima. U drugom, praktičnom dijelu radionice, očekuje se aktivna suradnja svih sudionika u vježbi, u kojoj će primijeniti upute o neverbalnoj komunikaciji, ugađanju glasa, dikciji te ovladavanju prostorom (komunikacija u prostoru). U trećem dijelu radionice će, prema želji, polaznici radionice pokušati primijeniti naučeno, u nastupu koji će biti snimljen video-kamerom, nakon čega slijedi zajednička analiza svih nastupa.

O PREDAVAČU:

Željana Nenadić El Mourtada, vlasnica je SIGOS komunikacija, obrta za verbotonalnu rehabilitaciju slušanja i govora u Osijeku, u okviru kojega nudi i usluge Savjetovanja u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem.

Od 1994. godine posjeduje licenciju za učitelja govorništva Odjela za fonetiku Hrvatskog filološkog društva te aktivno iskustvo u elektroničkim medijima dulje od dva desetljeća.

Diplomirala je francuski jezik i književnost i fonetiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Autorica je i koautorica nekoliko znanstvenih i stručnih radova o umijeću javnog nastupa.

Prijaviti se možete putem maila ok.osijek@hok.hr ili telefonom 031/310-160 najkasnije do 19.10.2017.