23. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM

Bjelovarski sajam d.o.o., organizira 23. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM koji će se održati na Sajamskom prostoru Gudovac (pokraj Bjelovara) od 27. –29. ožujka 2020. godine.

Riječ je o međunarodnom sajmu poljoprivrednog, gospodarskog i obrtničkog karaktera, koji svake godine bilježi neprekidni rast u broju izlagača i posjetitelja. Na ovom sajmu poljoprivrednici mogu po povoljnim cijenama kupiti potrebnu sjemensku robu, zaštitna sredstva i poljoprivrednu mehanizaciju, a organizirani su i stručni skupovi, okrugli stolovi, predavanja i prezentacije rada poljoprivrednih strojeva.

Sajam okuplja nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i stranih zemalja te desetke tisuća posjetitelja iz Hrvatske i  zemalja regije. Izlaže se na 70.000 m² otvorenog izložbenog prostora, 2.000 m² nadstrešnica, 6.000 m² zatvorenog izložbenog prostora, a osiguran je parkirni prostor za izlagače i posjetitelje na 75.000 m².

U sklopu 23. proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma održat će se 5. DRVNI SVIJET – prezentacija opreme za šumarstvo i drvne tehnologije. Uz izložbeno-prodajni dio šumarske opreme i opreme za obradu drveta, u suradnji s najznačajnijim poslovnim subjektima iz područja šumarstva i drvnih tehnologija održati će se niz prezentacija, predavanja, okruglih stolova i konferencija.

Obrtnička komora Osječko-baranjske županije sufinancira do 50% troškova nastupa na sajmu obrtnicima s uredno podmirenim obvezama prema Komori.

Zainteresirani izlagači svoj nastup na 23. PROLJETNOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU prijavljuju organizatoru „Bjelovarski sajam“ d.o.o., dr. Ante Starčevića 8, 43000 Bjelovar, uz napomenu da im je nastup na sajmu sufinanciran od strane Obrtničke komore Osječko-baranjske županije. Kopiju prijave obrtnici dostavljaju Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije na e-mail adresu: ok.osijek@hok.hr

Svi zainteresirani obrtnici više informacija vezanih za sajam i prijavne obrasce za nastup na sajmu mogu pronaći u dolje navedenim dokumentima:
POZIV – 23. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM
PRIJAVNICA
NARUDŽBENICA DODATNE OPREME

ili na web stranici Bjelovarskog sajma.

Rok za podnošenje Prijava je 06.03.2020.

Za sva pitanja, možete se obratiti Bjelovarskom sajmu d.o.o.


tel: 043/238-846, 043/238-852
fax: 043/ 238-841
e-mail: prodaja@bj-sajam.hr, kovacic@bj-sajam.hr
web: www.bj-sajam.hr

i Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije, na telefon: 310-166