27. JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM

Bjelovarski sajam d.o.o. uz pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske i suorganizatora sajma Obrtničke komore Bjelovar, organizira 27. JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM koji će se održati na Sajamskom prostoru Gudovac (pokraj Bjelovara) od 06. – 08. rujna 2019. godine.

Jesenski sajam u Gudovcu je međunarodni gospodarsko-obrtnički i stočarski događaj na kojem izlagači mogu predstaviti svoje novitete, obaviti direktnu prodaju, te u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije.

U sklopu 27. jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma održat će se najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji – 27. DRŽAVNA STOČARSKA IZLOŽBA, na kojoj će se tradicionalno predstaviti najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima, te prezentirati trendovi modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja. Osim visoko-proizvodnih, konvencionalnih pasmina, na sajmu se izlažu i grla hrvatskih izvornih pasmina koja su rezultat uzgojnih i ekoloških uvjeta pojedinog područja.

Ostali prateći sajamski događaji i manifestacije su:

  • 4. PETI ELEMENT – sajam grijanja i obnovljivih izvora energije se održava na zatvorenim i otvorenim prostorima Sajamskog prostora Gudovac, a cilj je da se na jednom mjestu okupe i predstave poslovni subjekti vezani uz naslovnu tematiku. 
  • 2. HOROP – sajam opreme za hortikulturu
  • 2. GRO-KO – sajam građevinske i komunalne opreme

Jesenski sajam u Gudovcu u svojoj kategoriji nesumnjivo je najveći u Republici Hrvatskoj kako po broju sudionika i zastupljenosti županija i zemalja, tako i po broju posjetitelja i opsegu sklopljenih poslova.

Obrtnici s uredno plaćenim obvezama prema Hrvatskoj obrtničkoj komori mogu ostvariti sufinanciranje troškova nastupa na sajamskoj priredbi do 50 % troškova (bez PDV-a).

Zainteresirani izlagači svoj nastup na 27. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU prijavljuju organizatoru „Bjelovarski sajam“ d.o.o., dr. Ante Starčevića 8, 43000 Bjelovar, uz napomenu da im je nastup na sajmu sufinanciran od strane Obrtničke komore Osječko-baranjske županije. Podatke o izabranom izlagačkom prostoru dostavljaju u Obrtničku komoru Osječko-baranjske županije radi formuliranja skupne prijave.

Rok za podnošenje Prijava je 16.08.2019.

Za sva pitanja, možete se obratiti Bjelovarskom sajmu d.o.o.

tel: 043/238-852, 238-846, 238-844,;

fax: 043/238-841; 043/238 848

e-mail:www.bj-sajam.hr; bj-sajam@bj-sajam.hr

i Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije, na telefon: 310-166

PRIJAVNICE ZA IZLAGAČE – JESENSKI SAJAM:

NARUDŽBENICA DODATNE OPREME: