27. OSJEČKI PROLJETNI SAJAM i 21. OBRTNIČKI SAJAM

Obrtnička komora Osječko-baranjske županije u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom, Osječkim sajmom d.o.o, HGK ŽK Osijek, pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, poziva obrtnike Osječko-baranjske županije na 27. OSJEČKI PROLJETNI SAJAM i 21. OBRTNIČKI SAJAM koji se održava od 6. do 8. ožujka 2020. godine na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku, Šandora Petefija 204/a.

Program izlaganja obuhvaća niz područja: od strojeva i opreme za poljoprivredu i šumarstvo, stočarstvo, transport u poljoprivredi, ratarstvo, voćarstvo, pčelarstvo, stočarstvo, šumarstvo, proizvodnje sjemenskog i sadnog materijala, ekološke poljoprivrede, hortikulture, navodnjavanja, zaštitnih sredstva, gnojiva, ambalaža, prehrambenih proizvoda, strojeva i opreme, trgovine te obrtništva. Cilj 27. OSJEČKOG PROLJETNOG I 21. OBRTNIČKOG SAJMA je promicanje poljoprivredne proizvodnje, proizvoda, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja, te podrška ukupnom gospodarstvu naše regije. Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji Osječkog sajma i Hrvatske obrtničke komore, predstavljen je velik broj hrvatskih obrtnika organiziranih u županijske obrtničke komore.

Zainteresirani izlagači – obrtnici, svoj nastup na 27. OSJEČKOM PROLJETNOM SAJMU I 21. OBRTNIČKOM SAJMU prijavljuju Osječkom sajmu d.o.o. Osijek, Šandora Petefija 204/a, dostavljajući valjano ispunjenu, potpisanu i ovjerenu Prijavu za izlaganje. Osječki sajam d.o.o. po primitku Prijave za izlaganje, obrtnicima – izlagačima dostavlja Ponudu s pregledom troškova izlaganja na sajmu. Isti primjerak Ponude Osječki sajam d.o.o. dostavlja Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije.

Obrtnici s uredno plaćenim obvezama prema Komori mogu ostvariti sufinanciranje troškova nastupa na sajamskoj priredbi do 50 % troškova.

Troškovi koji su obuhvaćeni sufinanciranjem su: najam prostora i opreme, priključak na električnu energiju i upis u katalog izlagača, neovisno o veličini izložbenog prostora.

Ponudu za ove troškove po zaprimljenoj prijavi dostavit će Osječki sajam d.o.o., za svakog izlagača pojedinačno, na uvid Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije. Po izvršenom pregledu ponuda i odobrenju sufinanciranja za dostavljene prijave zainteresiranih izlagača obrtnika, Obrtnička komora Osječko-baranjske županije, izvršit će uplatu Osječkom sajmu u cijelosti, a od izlagača obrtnika potraživati 50 % troškova nastupa.

Rok za podnošenje prijava je 21. veljače 2020. godine. Obrtnici koji do tog datuma ne podnesu prijavu neće moći ostvariti pravo na sufinanciranje.

Za uređenje prostora i promidžbeni materijal koji se također sufinanciraju, obrtnici su dužni ponude izravno dostaviti Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije do 21. veljače 2020. godine.

Poziv, program, opći uvjeti te prijavu za izlaganje na 27. Osječkom proljetnom sajmu možete pronaći OVDJE.

Za sva pitanja, možete se obratiti Osječkom sajmu d.o.o. (031/302-441)  i Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije (031/310-160).