SEMINAR – Primjena zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma

Posted on 13.01.2020. in Novosti

Obrtnička komora Osječko-baranjske županije u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca regionalni ured Osijek  organizira seminar koji će se održati 30. siječnja  2020. godine (četvrtak) u vremenu  od 10:30 do 14:30  sati, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 7,  dvorana br.7, na temu:

PRIMJENA ZAKONA O SPRJEČAVANJU PRANJA NOVCA I FINANCIRANJA TERORIZMA

Seminar je namijenjen svim obveznicima primjene Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma odnosno svim osobama koje kod obveznika imaju određene zadatke u provedbi propisanih mjera za sprječavanje pranja novca i financiranje terorizma.

Na stručnom osposobljavanju i izobrazbi sudionici će se upoznati sa:

  • Odredbama zakona o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma
  • Podzakonskim propisima donesenim temeljem Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma
  • Internim aktima obveznika
  • Smjernicama i listom indikatora za prepoznavanje sumnjivih transakcija
  • Drugim obvezama propisanim Zakonom o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma

Nakon seminara sudionici će dobiti potvrdu koja se izdaje kao dokaz da su obavili stručno osposobljavanje i izobrazbu za 2020. godinu.

Predavač je  Đurđica Mostarčić  koja je kroz svoj dugogodišnji rad na najzahtjevnijim poslovima računovodstva i knjigovodstva stekla  bogato iskustvo koje svakodnevno primjenjuje u praksi za tvrtke malog i srednjeg poduzetništva, obrte, samostalne djelatnosti, neprofitne organizacije te strana predstavništva.  Kao predsjednica Sekcije računovođa pri HOK-u intenzivno radi na izmjenama i poboljšanju zakonskih odredbi koji utječu na sve obrtnike.
 

Za sve članove Hrvatske obrtničke komore (obrtnici, dobrovoljni članovi) koji uredno podmiruju komorski doprinos te za članove HUP-a kotizacija iznosi 100,00 kn, za sve ostale kotizacija je 600,00 kn.

Svoju prijavu možete potvrditi OVDJE.

PODATCI ZA UPLATU:

OBRTNIČKA KOMORA OBŽ, SVILAJSKA 35, OSIJEK

IBAN PRIMATELJA: HR4723400091110135283

MODEL: HR00 POZIV NA BROJ: 30012020

OPIS PLAĆANJA: Seminar – SPNFT

Prijave se primaju do ponedjeljka 27.01.2020. godine, odnosno do popunjenosti  kapaciteta dvorane. Dokaz o uplati treba poslati na e-mail adresu:  ok.osijek@hok.hr.

Otkazivanje: Sudjelovanje na seminaru može se otkazati putem e-maila najkasnije 3 radna dana prije datuma održavanja seminara. Za svako kasnije otkazivanje sudioniku isporučujemo prezentaciju uz nemogućnost povrata kotizacije.

Za sve informacije možete se obratiti  u Obrtničku komoru Osječko-baranjske županije, tel. 031/310-160