SEMINAR – Primjena zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma

Posted on 7.01.2019. in Novosti

Obrtnička komora Osječko-baranjske županije u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca regionalni ured Osijek  organizira seminar koji će se održati 24. siječnja  2019. godine (četvrtak) u vremenu  od 10:00 do 14:00  sati, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 7,  dvorana br. 7., na temu:

PRIMJENA ZAKONA O SPRJEČAVANJU PRANJA NOVCA

I FINANCIRANJA TERORIZMA

Seminar je namijenjen svim obveznicima primjene Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma odnosno svim osobama koje kod obveznika imaju određene zadatke u provedbi propisanih mjera za sprječavanje pranja novca i financiranje terorizma

Na stručnom osposobljavanju i izobrazbi sudionici će se upoznati sa:

  • Odredbama zakona o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma
  • Podzakonskim propisima donesenim temeljem Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma
  • Internim aktima obveznika
  • Smjernicama i listom indikatora za prepoznavanje sumnjivih transakcija
  • Drugim obvezama propisanim Zakonom o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma


Nakon seminara sudionici će dobiti potvrdu koja se izdaje kao dokaz da su obavili stručno osposobljavanje i izobrazbu za 2019.

Predavač je  Đurđica Mostarčić  koja je kroz svoj dugogodišnji rad na najzahtjevnijim poslovima računovodstva i knjigovodstva stekla  bogato iskustvo koje svakodnevno primjenjuje u praksi za tvrtke malog i srednjeg poduzetništva, obrte, samostalne djelatnosti, neprofitne organizacije te strana predstavništva.  Kao predsjednica Sekcije računovođa pri HOK-u intenzivno radi na izmjenama i poboljšanju zakonskih odredbi koji utječu na sve obrtnike.
 

Za sve članove Hrvatske obrtničke komore (obrtnici, dobrovoljni članovi)  koji uredno podmiruju komorski doprinos kotizacija za seminar iznosi 100,00 kn, za sve ostale  kotizacija  za sudjelovanje iznosi  600,00 kn

Prijavnica

PODATCI ZA UPLATU:

OBRTNIČKA KOMORA OBŽ, SVILAJSKA 35, OSIJEK

IBAN PRIMATELJA: HR4723400091110135283

MODEL: HR00 POZIV NA BROJ: 24012019

OPIS PLAĆANJA: Seminar – SPNFT

Prijave se primaju do ponedjeljka 21.01.2019.g. do 12 sati, odnosno do popunjenosti  kapaciteta dvorane. Dokaz o uplati treba poslati na  ok.osijek@hok.hr.

Otkazivanje: Sudjelovanje na seminaru može se otkazati putem e-maila najkasnije 3 radna dana prije datuma održavanja seminara. Za svako kasnije otkazivanje sudioniku isporučujemo prezentaciju uz nemogućnost povrata kotizacije.

Za sve informacije možete se obratiti  u Obrtničku komoru Osječko-baranjske županije, tel. 031/310-160