Seminar – Zakon o održivom gospodarenju otpadom

Posted on 29.04.2019. in Novosti

Obrtnička komora Osječko-baranjske županije organizira seminar – Zakon o održivom gospodarenju otpadom koji će se održati 22. svibnja 2019. godine (srijeda) u 10 sati u prostorijama Obrtničke komore Osječko-baranjske županije, Svilajska 35/II, Osijek.

Teme koje se planiraju obraditi su: obavezne evidencije o otpadu, predaja otpada sakupljačima, upisi u očevidnike prijevoznika, trgovaca, posrednika, izvoznika i uvoznika otpada, nusproizvoda, ukidanja statusa otpada, dozvola za gospodarenje otpadom i sl.

Kratki životopis predavača:

Vesna Petrović, magistrica zaštite okoliša – posjeduje dugogodišnje radno iskustvo u predmetnom području i u privatnom i u vladinom sektoru. Obnašala je mjesto stručnog savjetnika 11 godina u Sektoru za održivo gospodarenje otpadom Ministarstva zaštite okoliša i energetike u Zagrebu. Od srpnja 2018. postaje vlasnik i direktor tvrtke FOLDER d.o.o. za konzalting i pripremu projekata u području kružne ekonomije i gospodarenja otpadom, a od rujna iste godine je stalni sudski vještak za područje zaštite okoliša. Sudjelovala je na brojnim projektima zaštite okoliša i EU sufinanciranim projektima ( MOVECO, LIFE HRVATSKA 2016., EU PHARE 2006., CARDS projekt, projekt ZELENA AGENDA itd.).

Predviđeno vrijeme trajanja seminara je 2 do 3 sata, ovisno o broju i interesu sudionika. Stručni seminar je zamišljen kao interaktivno predavanje u kojem nakon svake teme sudionici postavljaju pitanja te im se na konkretnim primjerima objašnjavaju zakonske odredbe.

Svoju prijavu možete potvrditi OVDJE.

Broj mjesta je ograničen te će se prijave primati do popunjenosti kapaciteta dvorane.

Za sve članove Hrvatske obrtničke komore (obrtnici, dobrovoljni članovi) seminar je BESPLATAN, dok za  ostale  naknada za sudjelovanje iznosi 200,00 kn.

PODATCI ZA UPLATU:

OBRTNIČKA KOMORA OBŽ, SVILAJSKA 35, OSIJEK

IBAN PRIMATELJA: HR4723400091110135283

MODEL: HR00

POZIV NA BROJ: 09042019

OPIS PLAĆANJA: Seminar – Zakon o održivom gospodarenju otpadom

Potvrde o uplati poslati najkasnije do 20. svibnja 2019. na e-mail ok.osijek@hok.hr