U tijeku prijave za izlaganje na 19. Obrtničkom sajmu u Osijeku

Posted on 22.01.2018. in Novosti

Obrtnička komora Osječko-baranjske županije u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom, Osječkim sajmom d.o.o, HGK ŽK Osijek, pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, poziva obrtnike Osječko-baranjske županije na izlaganje na 25. OSJEČKI PROLJETNI SAJAM i 19. OBRTNIČKI SAJAM koji se održava od 2. do 4. ožujka 2018. godine na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku, Šandora Petefija 204/a.

Zainteresirani izlagači – obrtnici, svoj nastup na 25. OSJEČKOM PROLJETNOM SAJMU i 19. OBRTNIČKOM SAJMU prijavljuju Osječkom sajmu d.o.o. Osijek, Šandora Petefija 204/a, dostavljajući valjano ispunjenu, potpisanu i ovjerenu Prijavu za izlaganje.

Osječki sajam d.o.o. po primitku Prijave za izlaganje, obrtnicima – izlagačima dostavlja Ponudu s pregledom troškova izlaganja na sajmu. Isti primjerak Ponude dostavlja se Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije.

 

Rok za podnošenje Prijava je 20. veljače 2018. godine.

 

Obrtnici koji do tog datuma ne podnesu prijavu neće moći ostvariti pravo na sufinanciranje.

 

Obrtnici s uredno plaćenim obvezama prema Komori mogu ostvariti sufinanciranje troškova nastupa na sajamskoj priredbi do 50 % troškova (bez PDV-a).

Troškovi koji su obuhvaćeni sufinanciranjem su najam prostora i opreme, priključak na električnu energiju i upis u katalog izlagača, neovisno o veličini izložbenog prostora. Ponudu za ove troškove po zaprimljenoj prijavi dostavit će Osječki sajam d.o.o., za svakog izlagača pojedinačno, na uvid Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije. Po izvršenom pregledu ponuda i odobrenju sufinanciranja za dostavljene prijave zainteresiranih izlagača obrtnika, Obrtnička komora Osječko-baranjske županije, izvršit će uplatu Osječkom sajmu u cijelosti, a od izlagača obrtnika potraživati 50 % troškova nastupa.

 

Za uređenje prostora i promidžbeni materijal koji se također sufinanciraju, obrtnici su dužni ponude izravno dostaviti Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije do 20. veljače 2018. godine.

 

Za sva pitanja, možete se obratiti Osječkom sajmu d.o.o. (031/302-441)  i Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije (031/310-160).