Uvjeti nastupa na 20. Osječkom jesenskom sajmu u Osijeku za članove Obrtničke komore Osječko-baranjske županije

Posted on 18.07.2017. in Novosti

Obrtnička komora Osječko-baranjske županije u suradnji s Osječko-baranjskom županijom, poziva obrtnike Osječko-baranjske županije na izlaganje na 20. OSJEČKI JESENSKI SAJAM koji se održava od 6. do 8. 10. 2017. godine na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku, Šandora Petefija 204/a.

Zainteresirani izlagači – obrtnici, svoj nastup na 20. OSJEČKOM JESENSKOM SAJMU prijavljuju Osječkom sajmu d.o.o. Osijek, Šandora Petefija 204/a, dostavljajući valjano ispunjenu, potpisanu i ovjerenu Prijavu za izlaganje.

Osječki sajam d.o.o. po primitku Prijave za izlaganje, obrtnicima – izlagačima dostavlja Ponudu s pregledom troškova izlaganja na sajmu. Isti primjerak Ponude dostavlja se Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije.

 

Rok za podnošenje Prijava i Ponuda je 08. 09. 2017. godine.

 

Obrtnici koji do tog datuma ne podnesu prijavu neće moći ostvariti pravo na sufinanciranje.

 

Obrtnici s uredno plaćenim obvezama prema Komori mogu ostvariti sufinanciranje troškova nastupa na sajamskoj priredbi do 50 % troškova (bez PDV-a).

Troškovi koji su obuhvaćeni sufinanciranjem su najam prostora i opreme, priključak na električnu energiju i upis u katalog izlagača, neovisno o veličini izložbenog prostora. Ponudu za ove troškove po zaprimljenoj prijavi dostavit će Osječki sajam d.o.o., za svakog izlagača pojedinačno, na uvid Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije. Po izvršenom pregledu ponuda i odobrenju sufinanciranja za dostavljene prijave zainteresiranih izlagača obrtnika, Obrtnička komora Osječko-baranjske županije, izvršit će uplatu Osječkom sajmu u cijelosti, a od izlagača obrtnika potraživati 50 % troškova nastupa.

Za sve nejasnoće, možete se obratiti Osječkom sajmu d.o.o. i Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije.