“VIROEXPO 2018.”

Posted on 23.01.2018. in Novosti

U tijeku su pripreme 23.  Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede „VIROEXPO 2018.“ koji će se održati od 23. do 25. veljače 2018. godine u Virovitici.

 

Sajam će se održati ma lokaciji u ulici Matije Gupca 78, unutar prostora Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici (bivša vojarna), Prošle godine se Viroexpo po prvi put održavao na ovoj lokaciji i bio je to pun pogodak. Posjetilo ga je 28.000 posjetitelja i bilo je to najviše do sada. Viroexpo 2018. održat će se i na 400 četvorna metra većem izlagačkom prostoru. Već do sada je prijavljeno oko 200 izlagača. Prijave se primaju do 1. veljače, a kako je Viroexpo poznat kao sajam koji je popunjen tjednima prije otvorenja, svi zainteresirani trebaju požuriti s prijavama jer je interes iznimno velik.

 

Sajam je prošle godine bio dostupniji posjetiteljima, s lokacijom u središtu grada, sa svom postojećom infrastrukturom. Naime, na istom prostoru se nalazi Studentski restoran „Škola“, a stručna predavanja održat će se u prostoru Visoke škole. Radi se o multifunkcionalnom prostoru, s brojnim parkirališnim mjestima i lakom dostupnošću za sve posjetitelje.

 

Zemlja partner na ovogodišnjem sajmu bit će Republika Albanija .

 

Svi zainteresirani obrtnici više informacija vezanih za sajam i prijavne obrasce za nastup na „VIROEXPO 2018.“ mogu pronaći na internet stranici sajma: www.viroexpo.hr, te direktno kontaktirati g. Bojana Mijoka, direktora tvrtke „VIROEXPO d.o.o.“ na broj mobitela 099/684-8656.

 

Također, upite vezane za prijavu nastup na sajmu, mogu kontaktirati Obrtničku komoru Osječko-baranjske županije, gđa. Ivanka Janić, tajnik Komore,  na telefon 031/310-166, te na ivanka.janic@hok.hr.