Obrtnička komora OBŽ potpisala sporazum o suradnji sa Visokom školom za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski

Posted on 5.06.2017. in Novosti

Temeljem sporazuma o obrazovnoj, stručnoj, tehničkoj i znanstveno-istraživačkoj suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom i Ministarstvom poduzetništva i obrta, Obrtnička komora Osječko-baranjske županije 2. lipnja 2017. godine potpisala je Sporazum o suradnji sa Visokom školom za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski.

Sporazum je prilagođen i osmišljen za obrtnike koji su u radnom odnosu i učenike obrtničkih škola s ciljem stjecanja poduzetničkih kompetencija.

Time je stvoren temelj za daljnje obrazovanje i razvitak poduzetničkih vještina u obrtnika. Program je jedinstven u tom smislu što je Visoka škola Nikola Šubić Zrinski jedina visokoškolska obrazovna institucija koja na taj način omogućava učenicima trogodišnjih i drugih strukovnih škola nastavak obrazovanja na visokoškolskoj akademskoj razini.

Sporazum su potpisali predsjednik Obrtničke komore Osječko-baranjske županije Darko Knežević i dr.sc. Ivica Katavić, dekan Visoke škole Nikola Šubić Zrinski.