Skip to content

25. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM

25. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM, 6.HOROP – sajam opreme za hortikulturu i 6.GRO-KO – sajam građevinske i komunalne opreme  održat će se  od 11. do 14.04. 2024. na Sajamskom prostoru Gudovac.

Sajamski prostor Gudovac je i dalje najveće i najvažnije sajamsko mjesto u Republici Hrvatskoj na kojem možete predstaviti svoje proizvode i usluge desecima tisuća posjetitelja.

Obrtnička komora Osječko-baranjske županije osigurava obrtnicima  s uredno plaćenim obvezama prema Komori sufinanciranje troškova nastupa na sajamskoj priredbi do 50 % troškova.

Troškovi koji su obuhvaćeni sufinanciranjem su: najam prostora i opreme, priključak na električnu energiju i upis u katalog izlagača, neovisno o veličini izložbenog prostora.

Zainteresirani izlagači svoj nastup na sajmu prijavljuju organizatoru „Bjelovarski sajam“ d.o.o., dr. Ante Starčevića 8, 43000, Bjelovar, e-mail:  prodaja@bj-sajam.hr ili bj-sajam@bk-sajam.hr  , Tel: +385 43 238 852  dostavljajući valjano ispunjenu Prijavnicu za sajam  uz napomenu da im je nastup na sajmu sufinanciran od strane Obrtničke komore Osječko-baranjske županije.

Podatke o izabranom izlagačkom prostoru ( kopiju prijavnice) dostavljaju u Obrtničku komoru Osječko-baranjske županije radi formuliranja skupne prijave.

Prijavu za nastup na sajmu možete preuzeti u nastavku:

Prijava 25.Proljetni međunarodni Bjelovarski sajam 2024.

Narudžbenica dodatne opreme 2024.