Skip to content

30. JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM održat će se  od 08. do 10.09. 2023. na Sajamskom prostoru Gudovac.
Uz tradicionalnu sajamsku manifestaciju, održati će se također i 30. Državna stočarska izložba, 7. PETI ELEMENT – sajam grijanja i obnovljivih izvora energije, te 6. DRVNI SVIJET – sajam opreme za šumarstvo i drvne tehnologije.

Iskoristite priliku, predstavite svoje proizvode i usluge, te ostvarite brojne prednosti koje se nude sudjelovanjem na ovim sajamskim manifestacijama.

Jesenski sajam u Gudovcu u svojoj kategoriji nesumnjivo je najveći u RH kako po broju sudionika i zastupljenosti županija i zemalja, tako i po broju posjetitelja i opsegu sklopljenih poslova. 

Uprava Bjelovarskog sajma d.o.o. nudi izlaganje na zatvorenom i vanjskom prostoru, a glede konkretnih dogovora upućujemo zainteresirane na izravan kontakt s organizatorom.

Obrtnici s uredno plaćenim obvezama prema Hrvatskoj obrtničkoj komori mogu ostvariti sufinanciranje troškova nastupa na sajamskoj priredbi do 50 % troškova najma sajamskog prostora.

Zainteresirani izlagači svoj nastup na sajmu prijavljuju organizatoru „Bjelovarski sajam“ d.o.o., dr. Ante Starčevića 8, 43000 Bjelovar, uz napomenu da im je nastup na sajmu sufinanciran od strane Obrtničke komore Osječko-baranjske županije. Podatke o izabranom izlagačkom prostoru potrebno je dostaviti u  Obrtničku komoru Osječko-baranjske županije radi formuliranja skupne prijave.

 

Za sva pitanja, možete se obratiti Bjelovarskom sajmu d.o.o.

tel: 043/238-852, 238-846, 238-843,;

fax: 043/238-841; 043/238 848

www.bj-sajam.hr

e-mai bj-sajam@bj-sajam.hr  i prodaja@bj-sajam.hr

i Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije, na telefon: 310-166, e-mail: ok.osijek@hok.hr