Skip to content

OSJEČKI PROLJETNI I OBRTNIČKI SAJAM

OSJEČKI PROLJETNI I OBRTNIČKI SAJAM održat će se  od 15 do 17. ožujka 2024. godine na prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije, u Osijeku, Gospodarska zona 10.

U organizaciji Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije d.o.o. i uz podršku Hrvatske obrtničke komore Osječko-baranjske županije tradicionalno se održava Proljetni i obrtnički sajam koji privlači značajan broj izlagača s temom poljoprivrede, opreme i uređaja u kućanstvu, tradicijskih i autohtonih proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtničkih proizvoda te predstavljanje gospodarskih potencijala općina Osječko-baranjske županije. Cilj sajma je promicanje proizvoda, usluga i tehnologija koje će unaprijediti poljoprivrednu proizvodnju, te na ekološki prihvatljiv, energetski učinkovit i ekonomski opravdan način pridonijeti unaprjeđenju ruralnog razvoja koje direktno utječe na gospodarski razvoj Osječko – baranjske županije.

Zainteresirani izlagači – obrtnici, svoj nastup na OSJEČKOM PROLJETNOM I OBRTNIČKOM SAJMU prijavljuju Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije d.o.o. Osijek, Gospodarska zona 10, dostavljajući valjano ispunjenu, potpisanu i ovjerenu prijavu za izlaganje. Po primitku prijave, obrtnicima – izlagačima, dostavlja se ponuda s pregledom troškova izlaganja na sajmu.

Obrtnici s uredno plaćenim obvezama prema Komori mogu ostvariti sufinanciranje troškova nastupa na sajamskoj priredbi do 50 % troškova.

Troškovi koji su obuhvaćeni sufinanciranjem su: najam prostora i opreme, priključak na električnu energiju i upis u katalog izlagača, neovisno o veličini izložbenog prostora.

Zaprimljene prijave će Gospodarski centar OBŽ d.o.o. dostaviti, za svakog izlagača pojedinačno, na uvid Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije. Po izvršenom pregledu i odobrenju sufinanciranja za dostavljene prijave zainteresiranih izlagača obrtnika, Obrtnička komora Osječko-baranjske županije, izvršit će uplatu Osječkom sajmu u cijelosti, a od izlagača obrtnika potraživati 50 % troškova nastupa.

Prijavu za izlaganje na Osječkom proljetnom i obrtničkom sajmu možete pronaći OVDJE.