Skip to content

Europski trening za obrtnike i druge male i srednje poduzetnike u projektu „Spremni za prava potrošača“ (Consumer Law Ready)

  • by

Pozivamo Vas na sudjelovanje na treningu iz područja prava potrošača u digitalno doba koji se u sklopu projekta „Spremni za prava potrošača“ (“Consumer Law Ready“) održava online dana 15. rujna 2021. (srijeda) od 9,30 do 15,00 sati.

Za besplatni trening se obrtnici, mikro, mali i srednji poduzetnici mogu prijaviti preko obrasca na poveznici:

consumer-law-ready – X digital

 

Trening će se održati online preko platforme ZOOM.

Napominjemo da za pristup platformi nije potrebno imati ZOOM aplikaciju instaliranu na kompjutoru, dovoljno je kliknuti na link koji će sudionicima treninga biti dostavljen nakon prijave preko web gornje web stranice.

Molimo sudionike da se priključe na ZOOM desetak minuta prije početka treninga, nakon čega će im biti omogućeno sudjelovanje.

Program treninga i informacije o projektu dostavljamo u privitku.

Svi polaznici treninga dobiti će europski certifikat i mogu preko stranice projekta https://www.consumerlawready.eu pristupiti gotovim materijalima iz pet važnih područja kako bi izbjegli sankcije nadležnih inspekcijskih službi i iskoristili poznavanje potrošačkog prava kao svoju konkurentsku prednost na domaćem kao i europskom tržištu, a posebno pri online prodaji.

Hrvatska obrtnička komora nacionalni je partner u projektu.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti se na kontakt info@xdigital.com certificiranog trenera Senada Njemečeka, vlasnika obrta X DIGITAL, za promidžbu i trgovinu.

CLR program-SME XDIGITAL – program treninga -o projektu