Skip to content

HUP – webinar: Kako do gradskih i županijskih potpora za mikro i mala poduzeća?

Hrvatska udruga poslodavaca  Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizira webinar „Kako do gradskih i županijskih potpora za mikro i mala poduzeća?“ koji će se održati u utorak 18. svibnja 2021. godine s početkom u 10 sati.  Webinar traje do 11:30 sati, a isti će biti organiziran putem aplikacije Jitsi Meet.

Što je poduzeće manje, to mu je teže doći do bespovratnih sredstava za financiranje poslovanja. Jedan od rijetkih izvora koji je dostupan gotovo svima su javni pozivi za dodjele potpora za razvoj poduzetništva koje raspisuju gradovi/općine i županije.

Webinar će biti podijeljen na dva dijela. U prvom dijelu proći će se kroz praktične upute oko planiranja i vođenja poslovanja, koje omogućuju lakši dolazak do ove vrste poticaja.

U drugom dijelu proći će se kroz natječaje ovog tipa koji su dostupni na području pet slavonskih županija te strateške dokumente na kojima se ti natječaji temelje.

Očekivani ishodi seminara je da će polaznici steći praktično znanje koje će povećati vjerojatnost da konkuriraju za bespovratna sredstva te da će steći razumijevanje sustava dodjeljivanja bespovratnih potpora za razvoj poduzetništva na lokalnoj i županijskoj razini.

Webinar je primarno namijenjen mikro i malim poduzetnicima, ali i svim zainteresiranima.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno.

Svoje sudjelovanje prijavite putem PRIJAVNICE  do ponedjeljka 17. svibnja 2021. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr Nakon prijave, dobiti će te na mail poveznicu za webinar.