Skip to content

Prezentacija aplikacije za naručivanje hrane i pića „Smart service“

pozivamo Vas na prezentaciju aplikacije za naručivanje hrane i pića „Smart service“ 31. srpnja 2020. godine (petak) s početkom u 11:00 sati

u restoranu Kompa, Splavarska ulica 1, Osijek

 Hrvatska obrtnička komora prepoznala je potrebe svojih članova te je u suradnji s partnerom ugostiteljima omogućila besplatno probno korištenje digitalnog servisa za naručivanje hrane i pića. Svrha ovog projekta je dati podršku poslovanju ugostitelja te olakšati njihov radni proces, osigurati alat koji je dio digitalne ere u kojoj se nalazimo, a gostima pružiti još kvalitetniju uslugu.

  • Što je Smart Service? Višejezičan servis koji omogućuje gostu da uz pomoć smartphone-a na jednostavan način pregleda i naruči hranu i piće za svoj stol.
  • Prednosti za goste: višejezičan pregled ponude i događanja, smanjuje se vrijeme čekanja narudžbe, fotografije artikla uz detaljan opis (alergeni, sastav i sl.).
  • Prednosti za ugostitelje: ubrzava proces narudžbe, mogućnost oglašavanja specijalnih ponuda i događanja, pregledna statistika narudžbi prometa.
  • Kako radi: skeniranjem QR koda gost se spaja na Smart Service bez potrebe za preuzimanjem, instaliranjem i ostavljanjem osobnih podataka.
  • Nakon odabira proizvoda i načina plaćanja narudžba stiže na ekran ugostitelja s brojem stola.

 

Pozivamo Vas da dođete na prezentaciju te pogledate kako ovaj digitalni servis funkcionira u praksi te koje sve dobrobiti može donijeti ugostiteljima u poslovanju.

Ljubazno molimo da svoj dolazak prijavite na e-mail adresu ok.osijek@hok.hr ili broj telefona 310-160 do 29. srpnja 2020. godine.