Skip to content

WEBINAR – Primjena zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma

  • by

Obrtnička komora Osječko-baranjske županije u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca regionalni ured Osijek  organizira webinar koji će se održati 03. veljače  2023. godine (petak) u vremenu  od 10:00 do 13:00  sati putem aplikacije Zoom  na temu:

 

Primjena zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma

 

Webinar je namijenjen svim obveznicima primjene Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma odnosno svim osobama koje kod obveznika imaju određene zadatke u provedbi propisanih mjera za sprječavanje pranja novca i financiranje terorizma

Na webinaru će se sudionici upoznati sa:

  • Odredbama zakona o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma
  • Podzakonskim propisima donesenim temeljem Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma
  • Internim aktima obveznika
  • Smjernicama i listom indikatora za prepoznavanje sumnjivih transakcija
  • Drugim obvezama propisanim Zakonom o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma

Nakon webinara sudionici će dobiti potvrdu koja se izdaje kao dokaz da su obavili stručno osposobljavanje i izobrazbu za 2023.

Predavač je  Đurđica Mostarčić, ovlašteni računovođa  koja je kroz svoj dugogodišnji rad na najzahtjevnijim poslovima računovodstva i knjigovodstva stekla  bogato iskustvo koje svakodnevno primjenjuje u praksi za tvrtke malog i srednjeg poduzetništva, obrte, samostalne djelatnosti, neprofitne organizacije te strana predstavništva. Gđa. Mostarčić  je rado  viđen predavač među poduzetnicima radi lakoće prijenosa informacija koje su poduzetnicima od iznimne važnosti, a svoje znanje rado dijeli i putem svoga YouTube kanala „Šaptačica poduzetnicima“.

Za sve članove Hrvatske obrtničke komore (obrtnici, dobrovoljni članovi)  koji uredno podmiruju komorski doprinos  te za članove HUP-a kotizacija iznosi 15 eura, a za sve ostale  kotizacija iznosi  70 eura.

 

Svoju prijavu  možete izvršiti  OVDJE

 

PODATCI ZA UPLATU:

OBRTNIČKA KOMORA OBŽ, SVILAJSKA 35, OSIJEK

IBAN PRIMATELJA: HR4723400091110135283

MODEL: HR00 POZIV NA BROJ: 03022023

OPIS PLAĆANJA: Webinar – SPNFT

 

Prijave se primaju do četvrtka  02.02.2023.g. do 12:00 h. Broj prijava je  ograničen.

Dokaz o uplati treba poslati na ok.osijek@hok.hr .

Poveznicu ćete dobiti  prije održavanja webinara na e-adresu navedenu u prijavi stoga molimo da obratite pozornost na točnost upisanih podataka.

Otkazivanje: Sudjelovanje na webinaru može se otkazati putem e-maila najkasnije 3 radna dana prije datuma održavanja. Za svako kasnije otkazivanje sudioniku isporučujemo prezentaciju uz nemogućnost povrata kotizacije.

Za sve informacije možete se obratiti  u Obrtničku komoru Osječko-baranjske županije, tel. 031/310-166