Skip to content

PROGRAM DODJELE POTPORA ZA SMANJENJE TROŠKOVA PLINA ZA MIKRO, MALE I SREDNJE PODUZETNIKE

  • by

U sklopu paketa mjera Vlade Republike Hrvatske za ublažavanje rasta cijena energenata, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja u suradnji s HAMAG-BICRO-om pokreće Program dodjele potpora za smanjenje troškova plina za mikro, male i srednje poduzetnike, te od danas (1.4. 2022. u 8.00 sati) kreću prijave za dodjelu potpora koje će se zaprimati isključivo on-line preko poveznice koji se nalazi na:  https://plin.hamagbicro.hr/Identity/Account/Login

 

Ukoliko ste zainteresirani:

Prilikom prijave trebate upisati točan OIB i broj jednog obračunskog mjesta. Većina podataka biti će unaprijed unesena u aplikaciju, a Vi trebate utvrditi njihovu valjanost, unijeti iznos dosad iskorištene de minimis potpore, dati GDPR privolu te podnijeti zahtjev.

Kako bi dobili potporu za smanjenje troškova na računu za plin za travanj 2022. možete se prijaviti tijekom cijelog travnja (ovaj program NE funkcionira po principu „najbrži prst“).

Dodatne informacije su Vam dostupne putem info-telefona: 01/4891-829, 01/4891-821 i 01/2352-603 i email adrese: Subvencije.Plin@hamagbicro.hr  (upute i kontakti vidljivi prilikom prijave u aplikaciju pritiskom na Klikni za pomoć?), te stranici: https://hamagbicro.hr/najava-1-travnja-pocinju-prijave-za-program-dodjele-potpora-za-smanjenje-troskova-plina-za-mikro-male-i-srednje-poduzetnike/ .

 

Ovom prigodom podsjećamo i da je Vlade Republike Hrvatske u sklopu paketa mjera objavila Programa potpore male vrijednosti poljoprivrednicima za nabavu mineralnog gnojiva namijenjen poljoprivrednim proizvođačima, te da se Zahtjevi za potporu podnose u razdoblju od 1. travnja do 15. svibnja 2022. godine putem Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR). Više na poveznici: https://www.apprrr.hr/program-potpore-male-vrijednosti-poljoprivrednicima-za-nabavu-mineralnog-gnojiva/